Aisea e mana'omia ai ona sui le eli i se lima fa'aputu?

Talu ai nei, e toʻatele tagata na faʻatalanoa e uiga i le suiga o le faʻaputuina o lima o mea eli. Na ou iloa e toʻatele tagata e le masani i le suiga o le faʻaputuina o lima, e le malamalama i ai, ma e le malamalama i lona aoga.Masini Juxiang, i le avea ai o se taʻitaʻi i le faʻalapotopotoga avetaʻavale, i aso nei Seʻi ou taʻu atu ia te oe le suiga o le lima faʻapipiʻi eli.ella@jxhammer.com-1

O le su'iga o lima fa'apipi'i eli e fa'apipi'i i le lima tele, o se fa'ai, se samala ma isi mea faigaluega. E fa'aogaina le eletise eletise e pei o le puna eletise eletise. E faʻatupuina le vibration maualuga e ala i le pusa vibration, faʻafefe le tino o le faaputuga i le maualuga o le saoasaoa, ma faʻasalalau le vibration tuʻu saʻo e gaosia e le masini i le O le tino o le faaputuga e mafua ai ona suia le fausaga o le eleele i tafatafa o le faaputuga ona o le vibration ma faʻaitiitia ai lona malosi. O le palapala o loʻo siomia ai le tino o le faaputuga e faʻafefeteina, faʻaitiitia ai le feteʻenaʻiga i le va o le itu o le faaputuga ma le tino o le eleele, ona goto lea o le faaputuga i totonu o le palapala e faʻaaoga ai le mamafa i lalo o le eli, le samala goto vibrating ma le mamafa o le tino. A toso i fafo faupu'e, fa'aoga le malosi si'i o le eli e toso i luga faupu'e a'o tetete i le tasi itu. O fa'a'ele'ele masani e fa'aleleia i lima fa'aputu vai e ta'ua o "ta'avale fa'apipi'i" ma e masani ona fa'aoga mo galuega fa'aputu. O ituaiga fa'aputuga e aofia ai fa'aputuga paipa, fa'aputu u'amea, fa'aputu u'amea, fa'aputu sima, fa'aputu laupapa ma le photovoltaics o lo'o fa'aoso i luga o le vai. Fa'aputu ma isi.

ella@jxhammerO le mea moni, e matua faigofie lava ona fai atu, aua o le suiga o le excavator piling arm lava ia e sau mai le suiga o le excavator, o lona uiga, na tupu mai i le excavator, ae o loʻo i ai se lima umi-umi ma faʻapitoa faʻaoga. mo fa'aputuga eli. O le lima faʻapipiʻi e ese mai le lima tele e faʻaaoga faapitoa mo le eliina. O le lima fa'aputu o se lima sa'o, lea e faigofie mo le si'itia. O lo'o fa'aauupegaina i se tama'i lima pu'upu'u. O le lima fa'afefeteina o le samala fa'aputu e mafai ona fa'afeso'ota'i i le lima, ina ia mafai ona si'i maualuga ma mafai ona si'i maualuga. O le pulea lelei o le samala faʻapipiʻi e mafai ona faʻatinoina galuega faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi, o lea e fausia ai faavae o le tele o fale maualuluga. O le faavae e manaʻomia ni faʻaputu uʻamea e fai ma faʻavae, ma e maualuga tele manaʻoga mo le loloto, ona o le faʻaleleia o lima faʻapipiʻi E mautinoa e manaʻomia.

ella@jxhammer.com-3jpgJuxiang Machinery ei ai le 15 tausaga o suiga o le poto masani, sili atu i le 50 R&D inisinia, ma gaosia le sili atu i le 2,000 seti o mea faʻapipiʻi i le tausaga. O meafaigaluega fa'aputu e faia i tufuga sili ona lelei ma fa'atekonolosi sili. O oloa o loʻo faʻatau atu i le atunuʻu atoa ma ua manumalo autasi faʻafetai mai tagata o le alamanuia. Matou te faʻafeiloaʻi Laotie o loʻo i ai suiga manaʻomia e faʻatalanoa ma felagolagomai.

ella@jxhammer.com-4jpg


Taimi meli: Oke-20-2023