“E Lima Vaega Autu o Mea Fai Mea Fau laupapa: Ose Va'aiga Atoa”

【Aotelega】O le log grapple o se tasi lea o mea faʻapipiʻi mo masini galue eli, faʻapitoa ma faʻapipiʻiina e faʻamalieina ai manaʻoga faʻapitoa o galuega a excavators. O se tasi o mea fa'aoga mo masini galue eli. O le log grab shell o loʻo i ai vaega autu e lima nei, lea o le a matou faʻalauiloa taʻitasi.

Lima Autu Autu o Mea Mea faigaluega Fafie A Compreh01

Lima Autu Autu o Mea Mea faigaluega Fafie A Compreh02Log grapple o se tasi lea o masini galue mo excavators, ua mamanuina faapitoa ma atiina ae e fetaui ma manaoga faapitoa o galuega o excavators. O se tasi o mea fa'aoga o le masini galue excavator. O le atigi clamshell e masani lava ona i ai uiga e lima nei, lea o le a matou faʻalauiloa taʻitasi.

1) Mo le atigi clamshell, e tele lava ina faia i ipu uʻamea ma mea faʻapipiʻi, o lea e matua malosi ai le tumau.

2) O meafaigaluega faʻaaogaina ma tomai faʻapitoa a le au faʻatautaia i le taimi o le uʻamea o le a matua aʻafia ai le mausali o le atigi ma o le ai ai se eseesega tele i lenei itu.

3) E mafai e le masini faʻapipiʻi oneone ona faʻamautinoa le tulaga lelei o le mea faigaluega ma faʻaumatia le mamafa o le uelo i le taimi e tasi.

4) E mafai ona fa'amautinoa lelei le fua fa'atusa ma foliga o mea faigaluega. O meafaigaluega tipi CNC e mafai ona faʻamautinoa le lelei o le tipiina ma le tutusa o oloa, aʻo le seti atoa o masini faʻaogaina masini e mafai ona aloese mai ai ma le lelei o le faʻatonutonuina o faʻafitauli i fafo. O le sitaili atoa ma foliga e faʻavae uma i luga o foliga tipi talafeagai, faʻatasi ai ma le fetaui lelei o vaega taʻitasi, faʻatasiga vaʻaia atoa, ma se foliga faigofie ma agalelei.

5) O mea faʻapipiʻi e faʻafefeteina e faʻaaogaina e togafitia ai le pito i luga o le laʻau puʻeina, faʻalelei, faʻafefete, ele-lefe, faigofie ona fufulu ma tausia. I le taimi lava e tasi, e faʻaleleia ai le tumau o le laʻau puʻeina ma faʻaleleia lona tulaga lelei atoa ma le faʻaonaponei. E masani lava, o le fafie e faia i le uʻamea poʻo isi mea, ma e mafai ona faʻamaeʻaina galuega eseese e pei o le gaosiga, gaioiga, ma le faʻagaioiga i lalo o le taʻavale a se tasi pe sili atu punaoa eletise. Faʻavae i luga o le manatu o le olaga i aso uma, e masani ona tatou lagona o le laʻau puʻe e matua tele ma talatala. Pe o le mamanu, gaosiga, poʻo le faʻaleleia o le pulega, e leai se manaʻoga e matua faʻaeteete. E manino lava e sese lenei faiga. O le atigi pito i fafo e mafai ona puipuia le laʻau puʻeina, ona o meafaigaluega e faʻalavelaveina i fafo. O le mea lea, e le mafai ona le amanaiaina le mamanu o le fausaga puipui i fafo.

 


Taimi meli: Aukuso-10-2023