Hva gjør den superpopulære hydrauliske vibrasjonspæledriveren så god?

Påledrivere er først og fremst installert på gravemaskiner, som inkluderer både landbaserte gravemaskiner og amfibiegravere. Gravemaskinmonterte peletrekkere brukes hovedsakelig til pelering, med peletyper inkludert rørpeler, stålspuntpeler, stålrørpeler, prefabrikerte betongpeler, trepeler og solcellepeler drevet ut i vann. De er spesielt egnet for mellomstore til korte peleprosjekter innen kommunal, bru-, kofferdam- og bygningsfundamentkonstruksjon. De har lavt støynivå og oppfyller urbane standarder.

Populær hydraulisk vibrerende piledriver1

Sammenlignet med tradisjonelle påledrivere, har hydrauliske vibrerende påledrivere større slagenergi og høyere effektivitet i påling. Hydrauliske vibrerende peldrivere bruker høyfrekvente vibrasjoner til å vibrere pelekroppen med høy akselerasjon, og overfører den vertikale vibrasjonen som genereres av maskinen til pelen, noe som forårsaker endringer i den omkringliggende jordstrukturen og reduserer dens styrke. Jorden rundt pelen blir flytende, noe som reduserer friksjonsmotstanden mellom pelen og jorda, og deretter blir pelen drevet ned i bakken ved hjelp av gravemaskinens nedadgående trykk, vibrasjonen fra pålehammeren og vekten av selve pelen. . Ved uttak av pelen løftes pelen ved hjelp av gravemaskinens løftekraft mens den vibreres på den ene siden. Den nødvendige eksitasjonskraften for pelemaskineriet er omfattende bestemt basert på stedets jordlag, jordkvalitet, fuktighetsinnhold og pelens type og struktur.

Populær hydraulisk vibrerende piledriver2

Produktfunksjoner til hydraulisk vibrerende peledriver:

1. Høy effektivitet: Vibrasjonssynke- og trekkhastigheten er vanligvis 4-7 meter per minutt, og når opp til 12 meter per minutt (i ikke-siltig jord), noe som er mye raskere enn andre pålemaskineri. Den har en effektivitet som er 40%-100% høyere enn pneumatiske hammere og dieselhammere.

2. Bredt utvalg: Bortsett fra fjellformasjoner, er den høyfrekvente hydrauliske peldriveren egnet for konstruksjon under alle tøffe geologiske forhold, og trenger lett gjennom gruslag og sandlag.

3. Allsidige funksjoner: I tillegg til å konstruere ulike bærende peler, kan den høyfrekvente hydrauliske peledriveren også brukes til å bygge tynnveggede ugjennomtrengelige vegger, dypkomprimeringsbehandlinger og jordkomprimeringsbehandlinger.

4. Miljøvennlig: Den hydrauliske påledriveren har minimal vibrasjon og lav støy under drift. Med tillegg av en støyreduserende strømboks oppfyller den fullt ut miljøkravene når den brukes til bygging i urbane områder.

5. Bred anvendelighet: Den er egnet for å drive peler av enhver form og materiale, for eksempel stålrørpeler og betongrørpeler. Den kan brukes i ethvert jordlag, til pelering, peleutvinning og undervanns pelering. Den kan også brukes til pelereoloperasjoner og hengeoperasjoner.

Energioverføringseffektiviteten til hydrauliske vibrerende peledrivere kan nå 70 % til 95 %, noe som sikrer nøyaktig pelekontroll og muliggjør peledrift under forskjellige geologiske forhold. Hydrauliske vibrerende peldrivere har raskt blitt brukt på ulike felt som høyhastighetsjernbaner, myk grunnbehandling for motorveier, landgjenvinning og brokonstruksjon, havneteknikk, støtte for dype fundamenter og fundamentbehandling for vanlige bygninger. Med overlegen ytelse bruker disse maskinene hydrauliske kraftstasjoner som hydrauliske kraftkilder og genererer høyfrekvente vibrasjoner gjennom vibrasjonsbokser, noe som gjør det enkelt å slå påler ned i jordlaget. De har fordeler som lav støy, høy effektivitet og ingen skade på pelene. Hydrauliske pæledrivere presterer godt når det gjelder å redusere støy, vibrasjoner og støy, noe som gjør dem spesielt egnet for bybyggingsbehov.

Populær hydraulisk vibrerende piledriver3


Innleggstid: 10. august 2023