Lageret sprængte! Amazons sælgeres strømper til større salg vil blive påvirket

NO.1 Adskillige Amazon-varehuse er meget udsolgt
For nylig har flere Amazon-varehuse i USA oplevet forskellige grader af likvidation. Hvert år under større udsalg lider Amazon uundgåeligt under likvidation, men dette års likvidation er særligt alvorlig.

Det er rapporteret, at LAX9, et populært lager i det vestlige USA, har udskudt sit aftaletidspunkt til midten til slutningen af ​​september på grund af alvorlig lagerlikvidation. Der er mere end ti andre lagre, der har udskudt deres aftaletid på grund af lagerlikvidation. Nogle varehuse har endda afvisningsprocenter så høje som 90%.

Faktisk har Amazon siden i år lukket flere lagre i USA for at fremme omkostningsreduktion og effektivitetsforbedringer, hvilket pludselig har øget lagerpresset på andre lagre, hvilket har resulteret i logistikforsinkelser mange steder. Nu hvor det store salg er om hjørnet, er det ingen overraskelse, at intensiv lagerbeholdning har fået lagerproblemer til at eksplodere.
商务
NO.2 AliExpress tilslutter sig officielt Brasiliens "Compliance Plan"

Ifølge nyheder den 6. september har Alibaba AliExpress modtaget godkendelse fra den brasilianske føderale skattetjeneste og officielt tilsluttet sig compliance-programmet (Remessa Conforme). Indtil videre, bortset fra AliExpress, er det kun Sinerlog, der har tilsluttet sig programmet.

Ifølge Brasiliens nye regler kan kun e-handelsplatforme, der tilslutter sig planen, nyde toldfrie og mere bekvemme toldbehandlingstjenester for grænseoverskridende pakker under $50.Moderne lagerinteriør


Indlægstid: 11. september 2023