Super detaljeret | Den mest komplette "stilling" af Larsen pælekonstruktion er her (del 1)

I dag mødte jeg en gammel mester, som har pælet i 30 år. Juxiang bad mesteren om de detaljerede konstruktionstrin af Larsen spuns, specielt organiseret i dag, og delte det gratis. Dette nummer er fyldt med tørvarer, det anbefales at bogmærke og studere gentagne gange.

拉森桩1

1. Generelle krav

1. Indstillingspositionen for spunsen skal opfylde designkravene og give plads til forskalling og nedtagning uden for den mest fremtrædende kant af fundamentet, hvilket letter opførelsen af ​​fundamentsjordarbejde.

2. Layoutformen af ​​spunsstøtteplanet i fundamentgraven skal være så lige og pæn som muligt, og undgå uregelmæssige hjørner, for at lette brugen af ​​standard spuns og støtteindstillinger. Dimensionerne af hver kant skal være i overensstemmelse med pladeforskallingsmodulet.

3. Under hele fundamentets byggeperiode er det ved anlægsarbejder som udgravning, løft, binding af stålstang og betonstøbning strengt forbudt at kollidere med understøtninger, vilkårligt adskille understøtninger, skære eller svejse understøtninger eller placere tunge genstande på. støtter.

2. Støttelinjemåling

I henhold til breddekravene til udgravningsdesignsektionen af ​​fundamentgraven og renden måles og markeres spunsindstillingslinjens position med hvid kalk.

3. Spunsindgang og stableområde

Organiser tidspunktet for indføring af spuns i henhold til anlægsfremdriftsplanen eller stedets forhold, og sørg for, at konstruktionen af ​​spuns overholder fremdriftskravene. Stablepositionen af ​​spunspæle bør spredes langs støttelinjen i henhold til konstruktionskravene og stedets forhold for at undgå centraliseret stabling, der forårsager sekundær håndtering.

拉森桩2

4.

Rækkefølge af stålspunskonstruktion

Placering og udlægning af stålspunsposition – gravning af grøfter – montering af ledebjælker – nedkørsel af stålspuns – fjernelse af styrebjælker – rydning af jord ved ankerstangens kote – gravning – anlæg af spildevandsrør og inspektionsbrønde – opfyldning med stenslag og jordarbejde – fjernelse af stålspuns

 

Fortsættes…

Yantai Juxiang Construction Machinery Co., Ltd. er en af ​​de største konstruktions- og fremstillingsvirksomheder for gravemaskinetilbehør i Kina. Juxiang Machinery har 16 års erfaring i fremstilling af pæledrivere, mere end 50 forsknings- og udviklingsingeniører og producerer over 2000 sæt pæledningsudstyr årligt. Det opretholder et tæt samarbejde med indenlandske første-line maskinproducenter som Sany, XCMG og Liugong. Juxiang Machinerys pæleudstyr er veludformet, teknologisk avanceret og er blevet solgt til 18 lande verden over, og har modtaget enstemmig ros. Juxiang har den enestående evne til at give kunderne systematisk og komplet ingeniørudstyr og -løsninger og er en pålidelig leverandør af ingeniørudstyrsløsninger.

Velkommen til at konsultere og samarbejde med os, hvis du har behov.

Contact: ella@jxhammer.com

巨翔

 

 


Indlægstid: Jul-01-2024