Giant Soaring S Series Hydraulic Pile Hammer 4S vedligeholdelsesservicerekord

"Hurtig service, fremragende færdigheder!"

For nylig modtog vedligeholdelsesafdelingen i Juxiang Machinery særlig ros fra Mr. Liu, vores kunde!

I april købte hr. Du fra Yantai en pælehammer i S-serien og begyndte at bruge den til kommunalt vejbyggeri. Snart var det tid til det første gearolieskift og vedligeholdelse.

Hr. Du lagde stor vægt på den første vedligeholdelse af den nye maskine og ønskede assistance fra professionelle ingeniører. Med en tankegang om at prøve det, ringede han til Juxiang Machinerys servicehotline.

Til sin overraskelse modtog Mr. Du et positivt svar fra Juxiang Machinery. Vedligeholdelsespersonalet ankom til stedet på det aftalte tidspunkt og ydede professionel og standardiseret service for at assistere kunden med den første vedligeholdelse af den hydrauliske pælehammer.

Hr. Du blev dybt rørt og sagde: "Jeg valgte Juxiangs S-serie pælehammer oprindeligt på grund af dens enestående ydeevne. I dag har jeres entusiastiske og rettidige service gjort mig endnu mere tilfreds. At købe Juxiangs produkter var det rigtige valg!"

Giant Soaring S Series Hydraulic Pile Hammer01
Giant Soaring S Series Hydraulic Pile Hammer02

Hurtigt svar // Spar kundetid, sikre kundedrift

I eftermarkedssektoren er hurtig reaktionsevne særlig vigtig. Med det formål at sikre kundedrift, integrerer Giant Machinery systemressourcer, forbinder teknologi, forskning og udvikling og reservedele og koordinerer flere afdelinger for at give et hurtigt svar baseret på klare kvantitative standarder, hvilket effektivt forbedrer kundetilfredsheden.

Giant Soaring S Series Hydraulic Pile Hammer03

Dual 4S Concept // Produkt og service ud over

Med lanceringen af ​​den nye generation af S-serien pæledriver sætter Giant Machinery den brancheførende "Product 4S"-standard med hensyn til super stabilitet, super slagkraft, super holdbarhed og super omkostningseffektivitet på produktområdet. På serviceområdet, styret af "Pile Driver Sales and Service 4S Store", bygger Giant Machinery en "Service 4S", der omfatter serviceressourcelayout, teknisk supportgaranti, serviceintelligens og servicemærkeopbygning, igen førende i branchen.

Giant Soaring S Series Hydraulic Pile Hammer04

Service "4S" // Ny oplevelse, ny værdi

Service er den omfattende oplevelse af at købe og bruge et produkt. Den nye generation af hydrauliske hamre i S-serien fra Juxiang Machinery skitserer det overordnede serviceøkosystem med fire-i-én "4S"-konceptet:

1. Salg: At give kunderne ekspertløsninger skræddersyet til deres arbejdsforhold og krav.
2. Reservedele: Tilbyder originale standardmaterialer og strukturer, der er pålidelige og holdbare.
3. Eftersalgsservice: Et team dedikeret til at betjene værtsfabrikken og yde individualiseret service og support gennem hele produktets livscyklus.
4. Feedback: Samarbejde med teknologi, forskning og udvikling og reservedelsafdelinger for at forstå og reagere på kundernes behov.

Giant Soaring S Series Hydraulic Pile Hammer05

Ydeevne og service er de indiskutable principper, der gør Juxiang S-seriens hydrauliske hamre førende i branchen.

Med målet om værdiskabelse vil Juxiang Machinery fortsætte med at forbedre sin service og support, reagere på og foregribe kundernes behov med solid ekspertise og professionelle kompetencer.


Indlægstid: Aug-10-2023